Важливо для Еразмусівців-учасників #ErasmusDays 2023: не забудьте зареєструвати захід на мапі!

Дорогі Еразмусівці! Запрошуємо приєднатись до всесвітньої ініціативи #ErasmusDays 2023!

Цієї осені #ErasmusDays, які відзначаються у всьому світі кожного жовтня, для України стануть важливою подією представити проєкти Програми та їх вплив на індивідуальному, інституційному та національному рівнях. Долаючи виклики війни, особливо необхідним є вивчення успішних практик та досвід #ErasmusGeneration для побудови нової України як держави-члена ЄС після перемоги!

Цього року #ErasmusDays відбудуться з 9 по 14 жовтня по всій Європі та світу, зокрема і в Україні!

Ми присвячуємо ці дні питанням “Sustainability&Responsibility”, адже кожен Еразмусівець, кожен представник громади та суспільства є невід’ємною рушійною силою відповідальної розбудови і стійкого розвитку України!

Ця міжнародна ініціатива #ErasmusDays базується на дуже простій концепції: протягом майже цілого тижня Еразмус+ спільнота ділиться історіями успіху і досягнутими результатами проєктів у сферах освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, заохочуючи та мотивуючи новачків приєднатись до спільноти.

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні спільно з партнерами запрошують заклади освіти, молодіжні та інші організації  й кожного, хто отримав унікальний досвід Еразмусівця, приєднатись до ініціативи та висвітлити свій особливий досвід.

Важливо поділитись досвідом участі Еразмус+ під час війни та нагадати міжнародній спільноті про сьогоднішні події в Україні, підкресливши вагомий внесок участі України та її громадян для розвитку освіти, молоді і спорту!

Наші партнери (tbc): Представництво ЄС в Україні, Європейське виконавче агентство з питань  освіти та культури, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України, Рада з молодіжних питань при Президентові України, Національний олімпійський комітет України, Спортивний комітет України, Інформаційний центр Еразмус+ Молодь та Європейський корпус солідарності, Європейська асоціація міжнародної освіти (EAIE), ГО «Професійна мережа менеджерів освіти та науки України» (ПММН України), Фонд Родини Богдана Гаврилишина, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Ганноверський університет імені Лейбніца, Erasmus Student Network Ukraine, Young European Ambassadors, Українська Асоціація Молодіжних Рад, Erasmus Mundus Alumni, а також за активної участі українських університетів, молодіжних та інших організацій.

Маєте ідею та плануєте провести власні онлайн заходи в межах #ErasmusDays 2023?

Ваші кроки дуже прості:

  1. Вигадайте подію, яка продемонструє вплив Вашого проєкту або досвід в межах Еразмус+.
  2. Розробіть візуал заходу з обов’язковим використанням Digital Communication Kit
  3. Завітайте на сайт #ErasmusDays2023
  4. Відкривайте розділ “I organize”
  5. Заповнюйте анкету про захід та зареєструйте її на мапі світу. Одна подія – одна реєстрація.
  6. Поширюйте інформацію про Вашу ініціативу через сайт організації та соціальні мережі, використавши відповідні хештеги: #ErasmusPlus #ErasmusUA #ErasmusDays2023 та відмічайте @NEOinUkraine.

Участь в #ErasmusDays є добровільною ініціативною і, враховуючи постійні напади з боку росії та білорусі, ми розуміємо, що деякі заплановані заходи можуть бути скасовані, то ж заповнена форма не є зобов’язанням і не несе жодного примусового характеру.

До участі запрошуються всі бажаючі Еразмусівці: заклади освіти: школи, заклади вищої освіти та професійної (професійно-технічної) і фахової передвищої освіти, наукові установи, громадські організації (зокрема молодіжні), державні та приватні організації, студентські об’єднання, Erasmus Student Network, випускники Еразмус Мундус (ЕМА), студенти, аспіранти, викладачі, молодь, молодіжні працівники та інші учасники й організації.

Коли? 9-14 жовтня 2023 р.

Формат: онлайн через сайти організацій, соціальні мережі (Facebook, Telegram, Instagram), платформи (GoogleMeet, Zoom) тощо. Офлайн заходи можливі тільки за умови дотримання правил безпеки у період воєнного стану.

Що це можуть бути за події/заходи/ініціативи?

  • Якщо Ви плануєте презентувати власний досвід та історію успіху, Ви можете підготувати авторський Facebook або Instagram пост, відео чи короткий репортаж, колажі, статті тощо.
  • Якщо Ви плануєте представити досвід або результати реалізації проєкту Еразмус+, Ви можете провести вебінар (конференція, презентація, круглий стіл), телемости з партнерами зі всього світу, Facebook-вебінар, Facebook-флешмоб, вікторину, або авторські пости в соціальних мережах, тощо.

ЗВЕРТАЄМО увагу: щороку команда НЕО в Україні проводять власну ініціативу – Всеукраїнські #ErasmusDays 2023, тому запрошуємо всіх бажаючих долучатись!

У разі додаткових запитань просимо звертатись до Катерини Жданової, менеджер НЕО в Україні, +38 093 773 43 92, office@erasmusplus.org.ua з копією на k.zhdanova@ukr.net.

Дякуємо і віримо в Україну, кожного громадянина, Збройні Сили України та партнерів!

Допомагаємо та працюємо разом на результат для перемоги! Все є і буде Україна!

#ErasmusPlus #ErasmusUA #ErasmusGeneration #StandWithUkraine #ErasmusJointForcesUA

 

Попередня 4-та зустріч учасників проєкту Європейської Асоціації Університетів Thematic Peer Group ...